This post is also available in: Spanish

La web de Bicielx compte des de hui amb un mapa en el qual s’informa conjuntament sobre la ubicació i disponibilitat d’estacions, la localització dels aparcabicis del terme municipal i els carrils bici existents. Una eina, que permet comprovar de manera senzilla com moure’s amb bicicleta per la ciutat, bé siga a través del servei públic de Bicielx o bé siga amb bicicletes particulars.

A Elx existeixen 45 estacions de Bicielx, 87 aparcabicis, tant en barris com en pedanies, 26 quilòmetres de carril bici en el nucli urbà i 57 quilòmetres de carril bici al Camp d’Elx.

Els carrils bici que apareixen en el mapa recullen les diferents infraestructures de la ciutat: vorera bici, carril bici segregat, ciclocalles o sendes. A més, s’inclouen els carrers del centre històric pacificades de trànsit motoritzat.

Després de la inauguració del carril bici creat en l’Avinguda Ramón Pastor, al costat d’El Corte Inglés, que permet tancar l’anell perimetral del nucli urbà connectant l’Avinguda de la Llibertat amb la Circumval·lació Sud, en aquest moment s’està treballant per a projectar nous carrils en Pere Joan Perpinyà i l’avinguda d’Alacant. A més durant aquest any està previst realitzar una ampliació dels aparcabicis, així com del servei de Bicielx.