This post is also available in: Spanish

El periòdic alemany Costa Blanca Nachrichten ha publicat l’article “Tour amb bici per Elx: explora els racons més bonics de la ciutat sobre dues rodes”1 en la qual exposa com la ciutat d’Elx aspira a convertir-se en Capital Verda Europea en 2030.

Per a aconseguir aquest objectiu, la ciutat promou el desenvolupament sostenible, el benestar social, el creixement econòmic, la prosperitat urbana i la qualitat de vida en el municipi d’Elx a través de l’Estrategia ELX2030.

L’article convida a descobrir amb bicicleta el Parc Municipal, la Basílica de Santa María, el riu Vinalopó, el Museu Paleontològic, els nombrosos jardins i les innombrables palmeres: “Un recorregut amb bicicleta per la ciutat ofereix l’oportunitat perfecta per a conéixer encara millor Elx i al mateix temps estar actiu”.

Esmenta el bon funcionament de Bicielx com a servei de sostenibilitat de transport públic amb bicicleta, finançat per l’Ajuntament d’Elx i gestionat per l’empresa Promocions i Iniciatives Municipals d’Elx S.A. (PIMESA).

1 L’article està escrit en alemany, si se selecciona l’opció de traducció del navegador es pot llegir l’article en castellà.